Problem With Server?

Forum provided for public use.

Moderators: FeLiX, Mr.Magoo

Problem With Server?

Postby Setzer » Tue Sep 17, 2002 5:06 pm

DLink, I had wondered why my buddies hadn't posted on the forums since you restored them when that script messed up some of your stuff. You restored everything as 755. Half of it needs to be 777, or UBB can't write data. Is there any way I can get shell access to JUST my home directory and below to chmod this stuff? Doing it in SFX took over an hour just to get one directory done, and I have a crapload more! SFX only does one file at a time for properties. If not, could you do it for me? It would be a simple matter of running "ubb6_test.cgi" and then chmoding the areas it tells you are not writeable. An example is the ton of "vars_*.cgi" files in my cgi/ubb directory. Until this is done, nothing can be posted, nobody can sign up, nobody can be deleted, etc etc... Thanks.
Image
Setzer
I'm too seksy for this board!
I'm too seksy for this board!
 
Posts: 524
Joined: Thu Aug 15, 2002 1:01 am

Postby DLinkOZ » Tue Sep 17, 2002 5:20 pm

Fixed
"Proving the human condition, one idiot at a time"
Server Pimpage
DLinkOZ`Fbs
"Diplomacy is the act of saying "Nice doggie!" till you can find a rock"
"Department of Redundancy Department"
"Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines"
"Quantum Mechanics: The dreams stuff is made of"
"Good health is merely the slowest possible rate at which one can die"
Image
DLinkOZ
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1643
Joined: Sun Nov 12, 2000 2:01 am
Location: McKinney, TX

Postby Setzer » Wed Sep 18, 2002 1:21 am

Thanks a million DLink. Oh and by the way, I'll mail you my RC50 if you promise not to let it hit the dirt when it rips your arm off as you fire it :D!
Image
Setzer
I'm too seksy for this board!
I'm too seksy for this board!
 
Posts: 524
Joined: Thu Aug 15, 2002 1:01 am

Postby Setzer » Wed Sep 18, 2002 11:18 am

Still having a problem. I posted a message on my council forum and it went in (I can see it in 0000001.cgi in the Forum1 directory), but when you click on it IN the forum, it loads a blank page. The permissions are correct in the directory though. I did notice that the 00001.cgi file has properties of "nobody" as the owner and 666 attributes. That normal for UBB to do?
Image
Setzer
I'm too seksy for this board!
I'm too seksy for this board!
 
Posts: 524
Joined: Thu Aug 15, 2002 1:01 am

Postby DLinkOZ » Wed Sep 18, 2002 11:31 am

It's written as nobody because that's the account the webserver runs under, isn't a problem. And 666 is world readable and world writeable, also not a problem. I'll look at it.
"Proving the human condition, one idiot at a time"
Server Pimpage
DLinkOZ`Fbs
"Diplomacy is the act of saying "Nice doggie!" till you can find a rock"
"Department of Redundancy Department"
"Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines"
"Quantum Mechanics: The dreams stuff is made of"
"Good health is merely the slowest possible rate at which one can die"
Image
DLinkOZ
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1643
Joined: Sun Nov 12, 2000 2:01 am
Location: McKinney, TX

Postby DLinkOZ » Wed Sep 18, 2002 11:38 am

I made a post, can't read it. I changed all the files in that forum to 777, still can't read it. I'm going to say your board is hosed. I would suggest deleting all 3 forums and recreating them as it appears to be some form of indexing error. There's an idea, try to reindex your forums, if that doesn't work THEN I would say recreate them.
"Proving the human condition, one idiot at a time"
Server Pimpage
DLinkOZ`Fbs
"Diplomacy is the act of saying "Nice doggie!" till you can find a rock"
"Department of Redundancy Department"
"Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines"
"Quantum Mechanics: The dreams stuff is made of"
"Good health is merely the slowest possible rate at which one can die"
Image
DLinkOZ
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1643
Joined: Sun Nov 12, 2000 2:01 am
Location: McKinney, TX

Postby Setzer » Wed Sep 18, 2002 1:40 pm

Yep, they're fubarred. I'll wipe all the directories and re-upload/re-install tonight. Re-indexing didn't fix it. It's OK though, I had wiped the forums back when we went to *daddy's penis*, so we're only losing my one post and I can call my council members if I have to. Sorry if the re-indexing spiked you processor usage for the thirty seconds it took :D! By the way, WHY "Bob"?!
Image
Setzer
I'm too seksy for this board!
I'm too seksy for this board!
 
Posts: 524
Joined: Thu Aug 15, 2002 1:01 am

Postby DLinkOZ » Wed Sep 18, 2002 1:43 pm

I would try wiping the individual forums before you wipe the entire install! As for Bob, it's something I use these days, starting in JG when I wanted a second account with a very plain name. Ever see Titan AE? Earth 2, Planet Bob.

*edit*
Or was it New Earth, Planet Bob?
"Proving the human condition, one idiot at a time"
Server Pimpage
DLinkOZ`Fbs
"Diplomacy is the act of saying "Nice doggie!" till you can find a rock"
"Department of Redundancy Department"
"Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines"
"Quantum Mechanics: The dreams stuff is made of"
"Good health is merely the slowest possible rate at which one can die"
Image
DLinkOZ
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1643
Joined: Sun Nov 12, 2000 2:01 am
Location: McKinney, TX


Return to FO.Net's Public Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron