Is it enough

Forum for asking questions and discussing technical problems related to your OESM hosted server.

Moderators: FeLiX, Mr.Magoo

Is it enough

Postby soft-core » Thu Jun 20, 2002 2:57 pm

I just wanna know if 2.110 or 2.2 gig hertz athlon xp with g force 4 4600 is powerful enough to play doom3 or unreal 2003 with all textures up and distance at a res of 1024x768 or should i wait for a later g force card ?
soft-core
I should get out more
I should get out more
 
Posts: 193
Joined: Mon Feb 04, 2002 2:01 am
Location: California

Is it enough

Postby DLinkOZ » Thu Jun 20, 2002 3:33 pm

There is no 2.2ghz Athlon XP. The XP's don't run at the clock they show as their model number. It's simply a number they use to compare to a Pentium. For instance, if memory servces correctly an XP 2100+ runs at 1.6ghz, but is comparable to a 2.1ghz pentium.
DLinkOZ
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1643
Joined: Sun Nov 12, 2000 2:01 am
Location: McKinney, TX

Is it enough

Postby soft-core » Thu Jun 20, 2002 6:47 pm

no the 2100 runs at 1.75 gig hertz i saw and saw some bench marks against pentium 4 there bost almost the same. Just some games run better on the p4 and some on athlonxp. Sorry i forgot to say i overclock my cpu 3 mega hertz more so it would be like 2.110 gig hertz athlon xp
soft-core
I should get out more
I should get out more
 
Posts: 193
Joined: Mon Feb 04, 2002 2:01 am
Location: California

Is it enough

Postby soft-core » Thu Jun 20, 2002 6:49 pm

why cant i ever not be so jitty with me fingers
soft-core
I should get out more
I should get out more
 
Posts: 193
Joined: Mon Feb 04, 2002 2:01 am
Location: California

Is it enough

Postby soft-core » Thu Jun 20, 2002 6:53 pm

http://www.allstarshop.com/shop/subsection.asp?dept%5Fid=183&sid=QMDRCREW7FM89KLUVREFKD4VDB80BR8D

oops 1.73 i mean for xp2100. I just saw that a 2200 came out [img]images/smiles/icon_smile.gif[/img] but with hp
soft-core
I should get out more
I should get out more
 
Posts: 193
Joined: Mon Feb 04, 2002 2:01 am
Location: California

Is it enough

Postby DLinkOZ » Thu Jun 20, 2002 7:23 pm

I knew it was somewhere around there, but didn't have the exact clock on the top of my head.
DLinkOZ
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1643
Joined: Sun Nov 12, 2000 2:01 am
Location: McKinney, TX

Is it enough

Postby soft-core » Sat Jun 22, 2002 2:47 am

DAMN i cant find anyplace that sells 2200 xp
soft-core
I should get out more
I should get out more
 
Posts: 193
Joined: Mon Feb 04, 2002 2:01 am
Location: California


Return to Technical Support / Technical Q and A

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron